Καλωσόρισμα!

Ζήστε Συναρπαστικές εμπειρίες για αρχάριους και προχωρημένους στην δυναμικά αναπτυσσόμενη, με δεκαεπτά χρόνια παράδοσης, σχολή σκι του «Miro». Εξοπλισμοί για σκι, σνόουμπορντ αλλά και επαγγελματίες εκπαιδευτές είναι στην διάθεση σας. Για παιδιά ή ενήλικες, αρχάριους ή προχωρημένους, οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές μας μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις ικανότητές σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Έχουμε πάνω από 15 ειδικευμένους εκπαιδευτές για σκι και σνόουμπορντ με δυνατότητα εκπαίδευσης στα αγγλικά, ρωσικά, ελληνικά και τουρκικά. Θα σας παρακινήσουν να μάθετε κάτι καινούργιο και να βυθιστείτε στην ευχάριστη ατμόσφαιρα των χειμερινών σπορ.

Μπορείτε να μας βρείτε στη θέση Studenetz στην κεντρική πιστά του Παμπόροβο κοντά στον ανελκυστήρα Νο 2 ή το εστιατόριο FIS.

Ελάτε μαζί μας!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πάνω από 600 σύνολα εξοπλισμού σκι και σνόουμπορντ
Χώροι αποθήκευσης εξοπλισμού σκι στο «Mirone» στην πιστα σκι του Παμπόροβο  

Μπορείτε να εμπιστευθείτε την ομάδα μας.

Για να αισθάνεστε σίγουροι, ο εξοπλισμός είναι διαθέσιμος και ασφαλισμένος σε τρεις διαφορετικές θυρίδες( δέστρες ) εξοπλισμού. Οι θυρίδες σκι εδάφους του Studenetz Παμπόροβο έχουν πάνω από 600 σύνολα εξοπλισμού σκι των εταιρειών σνόουμπορντ HEAD, DYNASTAR και Κ2. Τα μοντέλα ανανεώνονται κάθε σεζόν και συντηρούνται τακτικά, ακολουθώντας όλες τις εξελίξεις στον τομέα των χειμερινών σπορ.

Ο εξοπλισμός φροντίζεται καθημερινά, τα παπούτσια παραμένουν ξηρά, απολυμαίνονται και απεντομώνονται, ενώ τα σκι και τα σνόουμπορντ επισκευάζονται στις εγκαταστάσεις μας.


 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι καλύτερες προσφορές για να φάτε στην περιοχή.