Грижа от професионалисти

Естетични център Адеа Смолян, е център с модерна визия и технологии последно поколение.  Адеа център е създаден, за да задоволи най-специалните изисквания на модерния човек, в това число мъже и жени. Работим изцяло с машини най-висок клас и сертифицирани специалисти с опит, поради което Ви гарантираме 100 процента резултат от процедурите!
Работим с най-добрите апарати за лазерна епилация, произведени в Испания – Sapphire lase и Elysion-pro, най-качественият апарат в световен мащаб за антицелулитни процедури и стягане на кожата – VelaShape и кедрова фито сауна ще ви накарат да се почувствате божествено. Предлагаме  микронийделинг с немският уред Innopen и поставяне на филъри под високо налягане с Hya-M – сертифициран немски уред за неинвазивно инжектиране и последното ни попълнение – процедурата за лице BBGlow  перманентен фондьотен.
Най-добрите естетични процедури за лице, премахване на целулита, фитосауна и лазерна епилация на едно място в Смолян, без аналог на качеството!
Промяната Ви ще започне със записване на час за безплатна консултация, ще може да тествате процедурите и ще се уверите в невероятния им резултат. Всеки наш клиент получава специално и професионално отношение!
Нашата цел е да Ви създадем комфорт по всяко време на деня, сезона и годината. Не губете повече времето си в дълги и болезнени процедури, вместо да го оползотворите за приятни моменти! Вече има технологии, които ще подобрят Вашето самочувствие за перфектно тяло, красива и гладка кожа без усилия, без болка и губене на време!
Запознайте се с всички процедури, които предлага Адеа естетичен център! www.adea.bg